Monday, January 17, 2011

melangkah melupakan kaww !

Ya Allah ! Apw dugaan yang kau lemparkan pada aku ni ? ape makne ujian engkau ni Ya Allah ?! MUHD AZIM BIN SARIPAN dah block aku kat fb n wt relationship ngn owg len . . . Azim ~ ko taw kan aku sayang kan ko gile2 babeng ! aku cinte kan ko . .ko adelah first love aku . .yeah ! mybe ko ckp dlu . .lom mase nye itew kapel . . but ko ?! aku tak paham la sikap ko cm ni kan . . ots oke . .aku sabar ngn sikap kau lagi . .even da berppuluh2 ko wat salah kat aku . .aku tak pernak kesah pon . . .coz aku betol2 sayang kn ko . . .tapy ko amik kesempatan atas aku! skunk aty aku da kosong . . tak ade sape2 melaen kn ko sorang je . . . if lepas ko da brape ramai aku kapel . .sowg pon tak berjage amik aty aku macam ko dlu / /aku tak taw nape . .. ni soal aty n prasaan . . kite mule kenal 16.10.2008 . . .then malam tu itew kapel . . .5.9.2009 . . itew putus coz ko nak SPM n aku nak PMR . .. ok . .fine . .aku ikot ckp ko . .pastu 11.4.2010 . .itew kapel balik . . .sampay la 19.8.2010 itew putus . . .aku hormat keputusan ko ! aku trime seade nye ! tp sampai bile ko nak wat aku cam ni hah ! aku da fed up ko taw tak ! aku da penat nak dengar kate2 ko lagi . . .aty n prasaan aku ko salalu hancur n permain kn. . .ko pk aku ni patong hah ! segale kate2 ko aku dengar n aku ikot . . .ape lagi yang ko nak !!!! aku tak pernah pon pakse ko . . .! sekali pon tak . .nak kate aku slalu mintak wet kat ko . .1 sen pon tak ! dari ko larh aku belajar erty kehidupan ko taw x . . . tpy nape ko tinggal kan aku !!!!!!!! KENAPE !!!!!!! aku tak rase yang aku dapat lupe kan ko . . .mybe yes . .n mybe no . . buku scrap antare aku ngn ko tu . .aku tak kan buang . ..biarla itu jadi bukti . . ..

2 comments:

  1. sedih nya nk ngis plax .... 2 la kpl lagi belajar dulu bru kpl ..

    ReplyDelete