Saturday, August 20, 2011

Teman peng-edit

ASSALAMUALAIKUM 
selamat malam wahai Readers tersayang =)
hope korang semua sihat sejahtera oke .

entry Diha kali ini mengenai kawan "muka buku" Diha . . 
yaa ! actually pada awalnya Diha yang add dia , then dia pon approve Diha . . 
Diha tengok semua album dia . . 
WALAOOO ! memang smart la dia edit , , 
lain tak bukan , mesti PHOTOSHOP . 
Diha tak reti edit gune photoshop , lagi pon kena install kan ? 
*malas = ='
hehehe =D . . 
beratkan laptop Diha je nanti . . HAHAHA !

kawan Diha ni bernama Muhd Khairul Anwar , 
berumur 18 tahun . 
sambung belajar di ILP Selandar Melaka . 
kami kenal dalam "muka buku" je . 
tapi dia sporting meyhhh !
suka berkawan dengan dia . . 

pada awalnya Diha add then tak say 'thanks' or whatever la . 
*sombongnye aku !
heheh ><
bukan sombong , tapi malu la . 
almaklum la , kita ni sape la kan ?
*ceyhh ! nak rendah diri pulak aku ni . . 

satu hari tu Diha online facebook , tengok dia ada tag gambar . . 
inilah hasil karya dari dia . . 
nampak tak nickname dia ?
~KUNTUMCHENTA-

kami tak pernah komen-komen apatah lagi chat . . 
just gitu-gitu je la . . 
tapi bagi Diha if orang tu tegur dulu , harus Diha balas sapaan mereka . . 

dan hari ini , Diha baru je online *Waktu tengah malam , , 
dia ada tag 1 gambar dia . . 
alaaa sweet nye , berkopiah tuhh . . :)
SELAMAT HARI RAYA =)

bila dia dag tag gambar ni kat Diha , 
Diha pon komen la apa yang patut  , , , 
clik la kalau nak baca . .HAHAHAH !

oke lah , Diha mengantuk ni . . 
sorry tak boleh post panjang-panjang . 
baru balik dari Alamanda Putrajaya . . 
*shopping >< hehe
oke nite guys :)



1 comment:

  1. seronok nyer ade org edit2 kan pic kiter,,,jeles>.<

    ReplyDelete