Monday, April 18, 2011

Bertahan :O

Salam Sejahtera ahli Blogger sekalian :)
hope semua baik baik aje larh ye ?
entry kali ni , mengenai "Bertahan" . .
confirm la korang tak paham kan ?
tak ape , Diha ni baik , Diha bagitahu sebab apa perlu "bertahan" ni oke ?
actually , Diha jeles sangat-sangat kat kowang(yg couple) . .
nampak korang happy aje kan . .
serius , CEMBURU SANGAT !
*dah nama Diha ni memang kuat cemburu :P
Diha last break couple pada 19.08.2010 . .
hoho , pecah rekod meyh !
8 bulan single ! HAHAHAH !
baru-baru ni , adek Diha couple . . .
Anisa + Wan Harith
Congrats adek !
tak mao noty-noty oke . .
back to topic . .
Diha nak sangat-sangat couple . .
bukan sebab terikut-ikut oke !
just want someone care about me . .
Diha nak serius . . bukan main-main . .
Kakngah cakap , "belom masenye lagi " . .
yayaya ~ same like Azim's word . .
tapi sampai bila ? ?
*sampai bila apa ?
sampai bila nak single aje ni ?
bosan tahu tak ? ? ?
selalu nye kalau Diha bosan . .
Diha text adek Nisa aje la . .
so , sekarang dia dah ade si Wan tu ?
nwaaa ! ! ;(
kebosanan impak maksima ni
tengok orang lain senang aje dapat penganti . .
kenapa Diha ni susah sangat ye ?
*memilih kot ?
YESS ! Diha memang memilih . .
bukan pilih "lelaki" hensem je . .
bagi Diha muka , bukan ukuran la . .
entah kenapa ramai yang pilih hensem-hensem ni . .
tapi hati , kosong ? tak guna jugak dehh . .
normal aje cam tu . .
same macam perempuan . .
muka cantik , tapi sikap ?
Masya-Allah !
Tuhan aja larh yang tahu . .
Diha sedar , yang Diha ni bukan sape sape nak kutuk ataw mengkritik orang ni . .
bak kata cikgu BM Diha dekat sekolah
"1 jari tunding orang , 4 jari tunding kita balik"
*boleh ke guna perpatah ni dalam karangan ? HAHAHA !
wait wait ! Diha rasa ni dah merangkak jauh dari topik sebenar ni ?
merapu tak betul je kan ? HAHAHAHA !
Diha cuba bertahan untuk tidak couple ni . .
hope sampai abis SPM la ye . .
*Aminn :)
but , sape yang dapat menceroboh hati Diha ni . .
tak tahu nak kata apa la . .
heheh ~
just say , THANKS 4 God ! :)

4 comments:

  1. sabo je lah... kito bako jeeee... :P

    ReplyDelete
  2. nak bakor apo bondo erhh ?
    tak ade sivik punye orang . . . HAHAHAHAH !

    ReplyDelete