Tuesday, May 17, 2011

H O B I . . . .


Hey Hey Readers ! !
panas betul cuaca hari inikan ? ?
*dekat Melaka la , tak tahu dekat tenpat korang macam mane kan ? hhee
hari ini topik yang Diha nak kemukakan mengenai "HOBI" . 
apa tu hobi ? ? 
hobi adalah , aktiviti yang sering di lakukan pada waktu lapang . . 
apa hobi korang ? ?  share share la dekat sini . . . hehe
*hobi Diha ? ?
Diha suka mewarna , melukis , menari , menyanyi , online , hangout , shopping , dengar lagu , 
layan Youtube , dan macam-macam lagi larh ! hehe
beberapa bulan yang lepas Diha berjaya menghasilkan lagu ciplak :P
lagu asal Ku menunggu by Rossa , 
but Diha tukar lirik dan tajuknya adalah Aku Setia Menanti . . 
ini dia video yang Diha upload dekat Youtube . . 
wink wink . . 
if tak sedap , mohon ampun  . . . 
sebab time ni just suker suki jerr . . . 



ku menanti
ku menanti kau melafaz cinta dari mu
tak akan ku berpaling selain dir mu
akan ku tetap setia tuk menunggumu

cinta itu
ku berharap kau kelakkan cintai aku
ku akan tetapt menunggu cinta dari mu
sehingga kau melafazkan cinta dari mu

sampai bila ku begini
menunggu mu , menanti mu
ku yakin kau hanya untuk ku
diri ku untuk mu

sampai bila ku begini
menunggu mu , menanti mu
dan hati ku cuma untuk mu
aku menanti mu

datang pada ku
ku tahu kelak kau kan datang kepada ku
saat kau sadar betapa ku cintai mu
akan selalu setia tuk menunggu mu

hope korang enjoy la walau tak sedap pon kan ?
HAHHAAHHA !
selain Diha mengubah lirik then menyanyi . . 
Diha juga belajar menari . . 
bukan tarian tradisional oke . . .
but , Korean Dance . . 
setakat ni Diha dapat menghafal langkah tarian lagu 

Gee by Girl Generation
Hello by Shinee
Hot Issue by 4Minute 
Lucifer by Shinee (kekok siket)

 Itu lah tarian yang telah Diha hafal , step by step . . 
but , im sorry , tak rakam coz malu dehh ! HAHHAHA !
sekian lah sudah yang dapat Diha coretkan dalam blog Diha ni . . 
pai pai ! :)
salam . . 


No comments:

Post a Comment