Wednesday, August 10, 2011

Taken by HIM =)

Hey Guys =)
Anneyong haseyo . .  

Gembira Diha sejak akhir-akhir ni . . 
junior dekat sekolah yang cakap . . 
HAHAHA ! 
if Diha tak bagi tahu dalam entry ni pon , korang dah boleh agakkan . .
yeahh , IM TAKEN !

Sekian lama menyepi dalam per-couple-an ni kan . . 
sunyi pulak . . *cewahhh . . 
actually , memang sunyi pun . . 
Terima Kasih kerana terima saya =)

About Him :
Muhd Fahmy b Zainol
18 tahun . . 
stay Penang . . *anak mami kot =P
no i/c 930305-07-XXXX
study at UiTM Permatang Pauh, Pulau Pinang . 
ambil jurusan Electrical Engineering .
anak ke-2 dari 3 beradik . . *semua lelaki

(SAYANG AWAK LAH TEDDY)

HAHAHAH ! setakat ni, tu je lah yang Diha tahu pasal dia . 
baru lagi laaa . . . 8 Ogos 2011 =)

Dia tu selalu buat Diha blushing . . 
katanya "comel" . . ==' *i dont think so . .
apa yang buat Diha terima dia , sebab 1 perkara jer . . 
HATI =)
Dia baik sangat , Diha betul-betul berterima kasih dekat dia sebab dapat terima Diha . .
Alhamdulillah . .  *ingat dah tak ada siapa yang nak =P
dan lagi satu , ehem ehem !
Dia ROMANTIK laaaa . . . 
alahaii ~ susah nak cari lelaki macam ni zaman sekarang . . 
yaaa , maybe Readers terfikir . . 
*elehh ,baru couple memang la indah , dah lama-lama . . .hmmmm*
FULLSTOP !
setiap hubungan ada pasang surutnya kan ?
ada gaduh , gembira , sedih , marah dan macam-macam lagi . 
so , disini Diha nak ambil kesempatan bagi SWEET COUPLE kat luar tu . . 
pokok pangkal , HATI PASANGAN . . 
sebab itu lah KEJUJURAN amat penting dalam hubungan . . 

alang-alang tuhh , Readers doakan lah hubungan kami ini kekal . . 
AMINNN !
                 
okayy lahh , , Diha rasa setakat ini je entry Diha kali ini . . 
SEE YAAA =)

6 comments:

  1. congrats ! hope kekal lah yea kawan :)

    ReplyDelete
  2. wah~tarikh 8 jgkla:) sy 8 dis 10.:)
    vote for no 8!

    ReplyDelete
  3. wah... adk moga kekal ye....
    tahniah.. sweet nye... =)

    ReplyDelete
  4. kak ros ~ hehehe :) yeahh ! vote for no 8 . . .like it !

    ReplyDelete